Inschrijfformulier cursus werken met E-Overheid

Inschrijfformulier voor de cursus: "Werken met de e-overheid" (4 ochtenden).

Tegenwoordig moet u met de computer zelf huurtoeslag aanvragen, of werk zoeken, of uw verhuizing doorgeven aan de gemeente. Niet iedereen is daar klaar voor.

SonenBreugelVerbindt, Bibliotheek Dommeldal samen met de Gemeente Son en Breugel, helpen de inwoners met een speciale cursus.

In 4 cursusochtenden leggen we uit hoe u op de computer, bij de landelijke loketten, gegevens zoekt, aanvraagt of instuurt. U leert er zelf uw persoonsgegevens bekijken, uw DigiD gebruiken en zelf toeslag aanvragen. En ook zoeken en aanvragen via de site van uw gemeente. Zo behandelen we het digitaal werken met landelijke loketten, het digitaal werken met de loketten van uw eigen gemeente en het digitaal zoeken en vinden op SonenBreugelVerbindt.nl, het online platform van u en uw dorpsgenoten.

U oefent met uw eigen gegevens, maar wel binnen een beveiligde omgeving. Tip: Neem uw identiteitsbewijs mee want u moet soms inloggen met uw Burgerservicenummer. Uitgangspunt is dat u de computer basisvaardigheden beheerst, dus u weet hoe muis en toetsenbord werken.

Op tijd aanmelden

Per cursusronde is plaats voor ongeveer 7 deelnemers. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. U werkt met uw eigen laptop. Op verzoek kan de Bibliotheek een laptop beschikbaar stellen.

 

Toegang: normaal € 30,= is nu gratis , voor 4 cursusochtenden, inclusief handleiding en koffie. U sluit af met  een certificaat.

De cursus van 4 ochtenden start op 22 maart. 29 maart, 5 april en 12 april zijn de vervolgochtenden gepland. Locatie is in de Bibliotheek en we starten om 09.30 uur en eindigen om 11.30 uur.

Aanmelden (altijd voor de complete serie van 4 cursusochtenden) via: Het inschrijfformulier hiernaast, of : 0499-473033. Na aanmelding ontvangt u snel bericht wanneer u kunt starten.

 

Attendeer een vriend

Weet u zelf al genoeg over het zoeken en vinden bij de digitale loketten? Geeft u dit formulier dan door aan iemand anders voor wie het belangrijk kan zijn.

Een papieren versie van dit digitale inschrijfformulier is verkrijgbaar bij de bibliotheek.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier voor de cursus E-Overheid. (* i.v.m. subsidie wordt mogelijk uw BSN gecontroleerd. Verder wordt het niet gebruikt.)

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.