Cursussen SonenBreugelVerbindt in samenwerking met de Bibliotheek

Samen met de Bibliotheek Dommeldal en de gemeente Son en Breugel verzorgt SonenBreugelVerbindt de volgende op elkaar afgestemde computercursussen:

  • Klik & Tik de Basis:
    Een cursus voor beginners waarin u de basisbeginselen leert van de computer en de tablet, zoals o.a het gebruik van het toetsenbord, de muis of het aanraakscherm van een tablet. U leert ook de eerste beginselen over hoe u het inernet opgaat.
  • Klik & Tik Internet en e-Overheid:
    Een cursus waarin u o.a. leert hoe u op het internet informatie zoekt en aankopen doet, uw bankzaken digitaal regelt en uw email gebruikt. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan hoe u digitaal contact legt en zaken regelt met de overheid (gebruik van DigiD).

De cursussen worden groepsgewijs gegeven in de Bibliotheek in Son en Breugel en zijn gratis voor inwoners van Son en Breugel. Niet-inwoners betalen €30.
Wilt u méér informatie en u eventueel inschrijven kies dan de knop van de betreffende cursus elders op deze pagina.

Computerspreekuur
Om u de mogelijkheid te bieden om buiten de cursussen uw vragen te stellen over bepaalde onderwerpen uit de cursus houden wij, als extra service, vanaf september iedere 2 weken een Computerspreekuur. Bij het overzicht van de Activiteiten vindt u méér informatie. U kunt zich daar ook aanmelden.