Inschrijfformulier cursus werken met E-Overheid

Inschrijfformulier voor de cursus: "Klik & Tik" (6 ochtenden).

SonenBreugelVerbindt start samen met Bibliotheek Dommeldal na de grote vakantie met de eerste cursus Klik & Tik. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen met weinig tot geen ervaring met een computer of tablet.

 

Klik & Tik. De basis

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik. De basis iets voor jou. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen.

 

Klik & Tik het internet op

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker voor je.  Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Klik & Tik. Het internet op helpt je de weg te vinden op het internet.

 

Klik & Tik. Samen op het web

Je oefent met Klik & Tik. Samen op 't web hoe je sociale media gebruikt. Je leert hoe Facebook, Skype en WhatsApp werken. En je maakt kennis met Instagram, LinkedIn en YouTube.

 

De Klik & Tik cursus:

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur en er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. De cursussen worden gegeven in de Bibliotheek in het Vestzaktheater in Son en Breugel Alle deelnemers werken individueel en in eigen tempo. Er zullen minimaal 2 begeleiders aanwezig zijn die de deelnemers kunnen helpen bij problemen en vragen.

Je werkt op je eigen computer of tablet. Als dat niet mogelijk is kun je een laptop of tablet lenen.

De cursus, inclusief een kopje koffie of thee, is dankzij een bijdrage van de gemeente gratis.

De cursus start in september. Inschrijving is mogelijk op deze pagina van SonenBreugelVerbindt of telefonisch bij de bibliotheek.

 

Op tijd aanmelden

Per cursusronde is plaats voor ongeveer 7 deelnemers. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. U werkt met uw eigen laptop of tablet. Op verzoek kan de Bibliotheek een laptop beschikbaar stellen.

Deelname is nu gratis (normaal 25€)U sluit de cursus af met  een certificaat.

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten op donderdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur en vindt plaats in het leslokaal van de Bibliotheek in het Vestzaktheater.


Via deze website, het weekblad Forum en de nieuwsbrief van de Bibliotheek wordt u geïnformeerd over de startdatum van de volgende cursus.

Aanmelden (altijd voor de complete serie van 6 cursusochtenden) via: Het inschrijfformulier hiernaast, of : 0499-473033. Na aanmelding ontvangt u snel bericht wanneer u kunt starten.

 

Attendeer een vriend of kennis

Weet u zelf al genoeg over het zoeken en vinden bij de digitale loketten? Maak dan iemand anders, voor wie dit interessant kan zijn, attent op deze cursus .

Een papieren versie van dit digitale inschrijfformulier is verkrijgbaar bij de bibliotheek.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier voor de cursus E-Overheid. (* i.v.m. subsidie wordt mogelijk uw BSN gecontroleerd. Verder wordt het niet gebruikt.)

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.