Dorpsgids van Son en Breugel

Terug

Organisatie: Bridgeclub ABC

Bridge is een denksport die op verschillende niveaus wordt beoefend. Er komt veel bij kijken; het bieden van het juiste aantal slagen en of je een troef kiest of juist niet, het onthouden van kaarten, strategisch inzicht, elkaar te slim af zijn, hoofdrekenen en het begrijpen van de vele afspraken (‘ conventies’) die de sport rijk is. Het is een uitstekende manier om je geheugen te oefenen.

Son en Breugel telt velen die elkaar ontmoeten aan de bridgetafel. Is het niet thuis met vrienden, dan wel in clubverband. Eén van de grootste en de oudste bridgeclub van Son en Breugel is Bridgeclub ABC, met ongeveer 100 leden. Wij spelen op dinsdagavond in wijkgebouw Braecklant, Amerikalaan 2 in Son. Er wordt gespeeld in twee lijnen/niveaus.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij aangesloten bij de Nederlandse BridgeBond, omdat dit voor onze leden veel meer mogelijkheden biedt toernooien te spelen. Onze clubsite is bij de Nederlandse Bridgebond ondergebracht; https://www.nbbclubsites.nl/club/30067

Mocht u interesse hebben om eens mee te komen spelen, laat het ons weten via de contactpagina https://www.bridgeclubabcsonenbreugel.nl/Contact/ en wij nemen met u contact op. U kunt ook altijd komen kijken. Na afloop van de competitie is er ruimte voor gezellig nakaarten. U kunt deze contactpagina ook gebruiken om uw verzoek om een bridgepartner te vinden. Dan kijken wij welke mogelijkheden er zijn.

Mocht u via mail contact op willen nemen, dan kunt u gebruik maken van: abcbridgeson@gmail.com
Vestiging 5691 AA, Son en Breugel
Contact abcbridgeson@gmail.com
Bridgeclub ABC