Aanmelden bij een groep of zelf een groep starten kan alleen als je als deelnemer ingelogd bent.

Openbare groepen in Son en Breugel

In deze groep vind je nieuwsberichten over de ontwikkelingen in het sociale domein (Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Participatiewet en Jeugdwet) en over de activiteiten van de betrokken vrwijwilligersorganisaties.
Het Ontmoet & Groetplein is een fysieke plek voor ouderen en/of mantelzorgers om samen te zijn. Om serieus te kunnen vertellen en luisteren of voor een luchtige dagbesteding. Van een kopje koffie met iets lekkers, tot een compleet verzorgde dag weg. Iedereen is van harte welkom!
Gratis koffie, thee, ranja en gebak bij de open burendag voor de gentiaan.
Georganiseerd door de LEVGroep en de jongeren van de Chill Out!
Puntzorg.nl biedt online zorgprodukten aan voor hulpbehoevende en voor ouderen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen (Hulpmiddelen / Bouwaanpassingen / Mobiliteit / Tommi veiligheidssysteem met zorgfunctie
Deze groep is bedoeld voor cliënten, ouders en personeel; en andere geïnteresseerden in vrijetijd aanbod van SWZ lokatie Zonhove. 

Deel met elkaar wat er te doen is in de vrije tijd. Wat zijn jouw wensen, je dromen, je ervaringen. Wat vind je leuk in het aanbod van afd. Recreatie Zonhove; en wat mis je nog.

Laat het elkaar weten.. Succes, Carla
Jeu de Boules ( Pe'tanque)
Er wordt door ons gespeeld bij de Boerderij in Breugel maandagmorgen van 10.00 - 12.00 uur
en dinsdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur. Ook is er een koffie pauze.
Online voetbal spel mbt voetbal competitie. Wordt speciale groep aangemaakt voor mensen uit Son, zie  www.spitsplanet.nl
Burgemeester en wethouders hebben besloten het CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeversschap) initiatief een plaats te geven op de ontwikkelingslocatie aan de IJssellaan.
 De gemeente voert met de CPO-groep een haalbaarheidsstudie uit.
 Daarbij komt onder meer de verbreding van de groep aan de orde.  Dit betekent dat niet alleen oudere maar ook jongere inwoners (gezinnen en alleenstaanden) kunnen deelnemen aan het project.
In overleg met de gemeente komt er daarom een uitgebreide campagne om nog meer mensen uit te nodigen zich bij de groep te voegen.In het verdere overleg met de gemeente zullen de programmering, de soorten woningen, de grondprijs en de te volgen procedure worden uitgewerkt.
Het CPO-initiatief zal niet alleen worden gericht op koopwoningen, maar ook op huurwoningen.
CPO houdt in dat de deelnemers zelf bepalen welke woningen worden gebouwd. 


Als u belangstelling heeft kunt u zich wenden tot:
 Kees van der Meijden tel 0499 460828
Het rijtje tegenover de speeltuin
De SeniorenRaad zet zich in voor alle senioren in Son en Breugel op het gebied van welzijn, zorg en wonen.
Zwerfafval is voor veel inwoners een doorn in het oog. 
Doe mee met onze actie:
Dit is de groep voor het team van Son en Breugel TV
Met activiteiten de buurt verbinden
Tommi.nl  is een uniek en compleet veiligheidssysteem en zorgknop voor ouderen en voor mensen met zorgbehoefte, zowel particulier als in verzorgingstehuizen. Via een polsalarm, halsalarm, trekkoord kan de Tommi meldkamer worden ingeschakeld. De produkten als installatie als de alarmopvolging zijn compleet geregeld. Inclusief brandmelders, CO2 melders als waterlekmelders. Ook is er de Tommi Support dienst, die garandeert dat er altijd hulp aan huis komt, ook als de kinderen of naasten niet bereikbaar zijn, een veilig gevoel.
Groep ter bevordering en ondersteuning en nauwere samenwerken tussen verenigingen
Groep voor Vliehorsbewoners die van een feestje houden.
Dit is de groep voor de vrijwilligers van vluchtelingenwerk Son en Breugel
Vrouw Aktief is een organisatie voor vrouwen uit Son en omgeving.
Vrouw Aktief  biedt vrouwen een ontmoetingsplaats voor persoonlijke ontplooiing en bewustwording.
Vrouw Aktief  maakt jaarlijks een interessant en actueel programma voor de leden.
Tijdens boeiende informatiebijeenkomsten of creatieve excursies valt altijd weer iets nieuws te ontdekken.
Wij van Vrouw Aktief, ‘zijn samen vrouw’; wij verbinden mensen, prikkelen en inspireren tot optimisme, tot positieve krachtige vrouwen. Wij inspireren tot ‘goedleven’. We laten ons op allerlei manieren informeren, door informatieve avonden en het bezoeken van workshops en cursussen.
Deze groep is bedoeld voor alle beheerders van What's app Buurtalarmgroepen in hun straat of wijk. Op deze manier kunnen hier gemakkelijk berichten of meldingen aan elkaar doorgegeven worden.
Pagina's: 1  2