Terug

Activiteit: Driebandenkampioenschap Son en Breugel 2018

Evenals vorig jaar houden we het Driebandenkampioenschap Son en Breugel in 2018 weer in het voorjaar.

Van maandag 5 tot en met zaterdag 17 maart 2018 zal er namelijk weer gestreden worden op het groene laken in de zaal van café restaurant "De Zwaan" Markt 9 in Son en Breugel. Afhankelijk van de sterkte van de deelnemers zal worden gespeeld in een A- en B-poule.

In de eerste en tweede ronde zal worden gespeeld in een poulesysteem. Het knock-out systeem wordt toegepast in de finaleronden.

Inschrijvingen voor dit kampioenschap kan vanaf maandag 5 februari tot en met woensdag 14 februari. Opgave voor deelname kan bij café De Zwaan en sporthal De Bongerd middels invulling van het inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld á € 12,00 per deelnemer.

De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname aan het toernooi. Er kunnen maximaal 80 deelnemers meedoen. De loting wordt op donderdag 15 februari om 21.00 uur in sporthal De Bongerd verricht. Middels het programmaboekje zullen de deelnemers op de hoogte worden gesteld wanneer en tegen wie er in de eerste ronde gespeeld gaat worden.

De speelschema's worden zowel in café De Zwaan, sporthal De Bongerd als op de website www.driebandensonenbreugel.nl onder tabblad Speelschema gepubliceerd.

Het verloop van alle wedstrijden, zowel de uitslagen als de standen, zullen per dag eveneens op tabbladen Uitslagen worden gepubliceerd.

Uiteraard is het voor een gezellig verloop van dit toernooi van groot belang dat zowel de supporters van de deelnemers als de biljartliefhebbers acte de presence geven. De nieuwe zaal zal als echte biljartarena worden ingericht met 3 Eureka-biljarts en iedereen kan onder het genot vaneen drankje en een hapje genieten van de wedstrijden. De organisatie wenst alle deelnemers veel en sportief succes en de toeschouwers veel kijkplezier.
Voor wie Iedereen
Plaats De Zwaan, Son en Breugel
Aanvang ma 5-3-18 19:00
Duur 12 dagen
Toegang gratis
Organisatie Driebanden Son en Breugel
Website http://www.driebandensonenbreugel.nl
Gemiddelde (1 Stem)


Driebandenkampioenschap Son en Breugel 2018