Terug

Activiteit: Open Avond Muziekopleiding Harmonie

Maak nu kennis met de muziekopleiding van Harmonie Pro Honore et Virtute via gratis proeflessen.

Lijkt het jou leuk om een muziekinstrument te bespelen? Op dinsdagavond 17 april organiseert de Harmonie een kennismakingsavond voor iedereen die geïnteresseerd is in het bespelen van een muziekinstrument. Tijdens deze avond kun je alle instrumenten waarop we les geven binnen de harmonie uitproberen.

We geven workshops op dwarsfluit, blokfluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone en slagwerk. Onze professionele docenten en enkele van onze jeugdleden zullen je begeleiden op de instrumenten, laten zien hoe je deze bespeelt en laten horen hoe je er geluid uit krijgt. Op deze manier kun je op één avond kennis maken met een groot aantal instrumenten.

Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt, kunnen we een gratis proefles inplannen op het door jou gekozen instrument. Verschillende muzikanten van Pro Honore et Virtute zijn deze avond ook aanwezig om uitleg te geven over de muziekopleiding en wat er allemaal bij komt kijken.

Ook volwassenen die een instrument willen leren spelen zijn van harte welkom. De open avond houden we p dinsdag 17 april van 19.00 tot 20.00 uur in het Vestzaktheater. Vooraf aanmelden is niet nodig. Mocht je meer informatie wensen, neem dan contact via opleidingen@phev.nl.
Voor wie Iedereen
Plaats Kerkstraat 2, 5691 AK, Son en Breugel
Aanvang di 17-4-18 19:00
Duur 1 uur
Toegang gratis
Organisatie Harmonie Pro Honore et Virtute
Contact 06-50845982   hanswaals@hotmail.com
Website http://www.phev.nl
Sociale media Facebook
» Bijlage: 180402 Poster Open avond.pdf


Open Avond Muziekopleiding Harmonie