Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Jaarverslag 2020
Voetgangersbrug Vroonhoven afgesloten
Led lampen zebrapaden worden niet vervangen
Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, week 8
Gemeenteberichten week 7
Hoe komen jongeren deze coronaperiode door?
Bespaar geld en energie door cv-ketel op 60 graden te zetten
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Andere recente informatie..
DOE MEE met ons HappyGentiaan collectief en verduurzaam uw woning met HR ++ Isolatieglas! Vervang al uw oude enkel- en dubbel glas(Thermopane) en bespaar 10-20% warmte verlies via glas en ervaar tot 17 graden extra comfort !

HOE MEE DOEN? Mail uw naam, adres en telefoon nummer naar 
en u wordt gebeld voor een afspraak ! Vraag voor 31 december 2020 een collectieve HR++ isolatieglas offerte aan met 15% Happy Gentiaan korting!

Caspar Eras, Buurtverbinder en Energieadviseur of bel 0631992262 voor info!
Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni speelt de succesreprise van zijn soloprogramma SMOKY STRINGS. De tournee van het afgelopen seizoen was zo succesvol, dat moest een vervolg krijgen!

In dit soloprogramma maakt Harry Sacksioni een verrassende keuze uit zijn inmiddels enorme oeuvre. Op vijf verschillende gitaren speelt hij composities die schuren tegen de (fingerstyle) blues, die een groot funky gehalte hebben of op een andere manier de snaren van zijn gitaren doen smeulen.

Electrische, akoestische of 12-snarige gitaar: alles komt voorbij! Omdat zijn inspiratie om te schrijven nooit lijkt te stoppen zullen ook zijn nieuwste composities onderdeel uitmaken van dit programma. Sacksionis technisch vermogen om een hele band uit zijn gitaar te toveren, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van zijn optredens een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en onlangs voor het 10de jaar(!) op rij uitgeroepen tot de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux!
Stichting Belangenbehartiging Mantelzorgers Son en Breugel (kortweg: Platform Mantelzorg Son en Breugel oftewel Platform) heeft in 2020 net als vrijwel alle andere organisaties en vrijwilligersverenigingen een afwijkend jaar gehad als gevolg van de Covid19-pandemie en de daaruit voortvloeiende beperkende sociale maatregelen. Diverse geplande activiteiten en taken zijn daardoor vervallen, alleen tijdelijk of deels uitgevoerd. Aan andere en nieuwe activiteiten werden ondanks -of juist dankzij- de beperkingen wel vorm gegeven. In dit jaarverslag wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste gebeurtenissen binnen het Platform in 2020.
Dit de WhatsApp Buurtalarmgroep de Breeakker. Wil je meer informatie neem dan contact op met: Jhon Steenbakkers