Terug

Organisatie

Azafraia Training & Coaching - Els Knoef-Vollenbroek

Azafraia is het Baskische woord voor Saffraan, een bijzonder geneeskrachtig kruid. Aan Saffraan wordt onder meer een hartversterkende, depressie voorkomende en pijnstillende werking toegekend. Dit wil ik ook bereiken met mijn coaching en workshops!

Coaching
Ik bied verschillende vormen van coaching aan:

  • job coaching hoe vind je de baan die bij je past? hoe overkom je barrières in je werkomgeving op een constructieve manier? hoe kun je effectiever werken? hoe sta je sterker in je schoenen?
  • life coaching hoe bewaak je de delicate balans werk en privé? Wat wil je nu echt in je leven? Wat heb je nodig om echt gelukkig en vrij te zijn?
  • group coaching bovenstaande concepten kunnen ook in groepsverband worden aangepast. Het is dan wel van belang dat de groepsleden elkaar durven te vertrouwen.

Ik maak hierbij gebruik van de Consciousness Coaching® methode.

Training & Workshops
Sinds een jaar heb ik mij verbonden aan Vollenbroek Training en Advies het bedrijf dat mijn vader de afgelopen veertig jaar heeft opgezet en met passie tot een succes heeft gemaakt. Ik maak graag gebruik van zijn kennis en expertise. Dit leidt tot workshops en trainingen op het gebied van menselijk gedrag, leren van fouten en optimaliseren van prestaties.

Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn workshops en trainingen of over mijn manier van coachen. Het eerste kenningsmakingsgesprek is uiteraard gratis!

 

 

Adres
Hertlaan 2, 5691ET Son
Contact
06-51496189   info@azafraia-coaching.nl

Azafraia Training & Coaching - Els Knoef-Vollenbroek