Terug

Organisatie

ADHD DE BAAS - Mischa Brugmans

Jij bent meer dan alleen je ADHD,

ADHD is meer dan wat je aan de buitenkant ziet.

Sinds de start van mijn werkend leven in de hulpverlening, liggen de mensen met AD(H)D mij het beste. Het gevoel voor rechtvaardigheid, het snelle denken (vol associaties), de puurheid, de humor; allemaal ingrediƫnten voor hele leuke mensen. Tegelijkertijd heb ik vaak gezien dat de onbegrip voor zichzelf en van anderen bijdragen aan het gevoel niet goed genoeg te zijn. Met alle frustraties van dien.

Mijn naam is Mischa Maassen - Brugmans. Mijn missie is om mensen die te maken hebben met AD(H)D te helpen om het anders werken van het AD(H)D brein positief te kunnen inzetten in hun leven.

Hiervoor heb je nodig;
Kennis; Wat is AD(H)D eigenlijk precies? Welke lagen horen hierbij? Wat is de gevolgschade van onbehandelde AD(H)D? Welke positieve eigenschappen vloeien hier ook uit voort?
Inzicht; Welke symptomen zorgen nu voor de grootste problemen? Wat is de interactie tussen jou en de mensen om jou heen?
Acceptatie; Je zult het toch echt moeten doen met een aantal eigenschappen, daar valt niets aan te veranderen. Het is belangrijk dat je dat zelf accepteert, maar ook de mensen om jou heen. Wat heb je daarvoor nodig?
Beheersen; Welke andere keuzes kan je maken, waardoor je minder last hebt van je AD(H)D? Wat kunnen anderen om jou heen anders doen, waardoor het in de relatie makkelijker wordt? Hoe kan je de positieve kanten van je anders werkend brein benutten?

Bij mij kun je terecht voor coaching van ADHD voor jou als individu. Ook relatietherapie gericht op de invloeden van de AD(H)D kenmerken op de relatie is mogelijk. Dit doe ik online of bij jou thuis, in de omgeving Son en Breugel/ Eindhoven.

Daarnaast organiseer en geef ik informatiebijeenkomsten en trainingen over (hoe om te gaan met) AD(H)D.

 

Adres
5691BB
Contact
06-81561004   info@adhddebaas.nl

ADHD DE BAAS - Mischa Brugmans