Het Bibliotheekcafé is een initiatief van bibliotheek Dommeldal en bestaat uit groepen van mensen die passies en interesses delen. Misschien is uw themagroep er al bij? Kijk dan nieuwsgierig rond en doe inspiratie op door u bij die groep aan te melden. Inspireer anderen door ook actief te worden in een groep!

Heeft u een idee voor een nieuwe groep?

Is de groep van uw passie of hobby er nog niet bij? Deel dan uw interesse en meld u hier aan om een nieuwe groep te starten. Of daar zelf een rol in te nemen, als u dat leuk vindt! Neem voor vragen gerust contact op met uw Bibliotheek.

 

Terug

Bericht: Op vakantie zonder overgewicht

Binnenkort gaan veel Brabanders weer op reis naar verre bestemmingen. Dan is het heerlijk om van tevoren nog even leesvoer in te slaan via Bibliotheek Dommeldal. Daar staan voldoende boeken om de zomer mee door te komen. Daarnaast is het mogelijk om thuis, of vanaf je vakantieadres, een aantal E-Books uit te kiezen en te downloaden op de I-pad, laptop of smartphone. Het kan allemaal.
De VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek
Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de gratis App zijn meer dan 60
E-books te vinden voor jong en oud, die twee maanden te leen zijn. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Dat scheelt dus weer gewicht in je koffer of rugzak. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!
Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Meer informatie over de actie en spelvoorwaarden. Klik dan op meer informatie
.
De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.
» Meer informatie..
|
Gemiddelde (0 Stemmen)Geen reacties gevonden..
Op vakantie zonder overgewicht

 • Architectuur

  Architectuur 

 • Filatelie

  Filatelie 

 • Genealogie

  Genealogie 

 • Museumtips

  Museumtips 

 • Nieuwe aanwinst

  Nieuwe aanwinst