Het Bibliotheekcafé is een initiatief van bibliotheek Dommeldal en bestaat uit groepen van mensen die passies en interesses delen. Misschien is uw themagroep er al bij? Kijk dan nieuwsgierig rond en doe inspiratie op door u bij die groep aan te melden. Inspireer anderen door ook actief te worden in een groep!

Heeft u een idee voor een nieuwe groep?

Is de groep van uw passie of hobby er nog niet bij? Deel dan uw interesse en meld u hier aan om een nieuwe groep te starten. Of daar zelf een rol in te nemen, als u dat leuk vindt! Neem voor vragen gerust contact op met uw Bibliotheek.

 

Terug

Bericht: Doe mee aan de Verhalenwedstrijd Van Gogh

Bibliotheek Dommeldal organiseert samen met Erfgoed Brabant de Verhalenwedstrijd Van Gogh. Wat wil jij Vincent van Gogh vertellen?
Doe mee, schilder met woorden en schrijf een brief aan Vincent van Gogh. Laat je inspireren door zijn schilderijen, tekeningen of locaties, zoals het Protestants Kerkje in Nuenen, een plek die Van Gogh inspireerde. En wie weet slaap jij straks in een prachtig atelier in een Brabants natuurgebied.

Iedereen kan meedoen. Maar jouw inzending moet wel een brief zijn, gericht aan Vincent van Gogh. Je brief, met een maximum van 1.000 woorden, kun je tot 1 oktober 2015 insturen via www.nederland-schrijft.nl/brief-aan-van-gogh.

Daar vind je ook meer informatie over de wedstrijdvoorwaarden en hoe je jouw brief kunt insturen.

We zijn benieuwd naar jouw brief!
|
Gemiddelde (0 Stemmen)Geen reacties gevonden..
Doe mee aan de Verhalenwedstrijd Van Gogh

 • Architectuur

  Architectuur 

 • Filatelie

  Filatelie 

 • Genealogie

  Genealogie 

 • Museumtips

  Museumtips 

 • Nieuwe aanwinst

  Nieuwe aanwinst