CMD plein

CMD plein

CMD Partners

Ons dagelijks leven: school, werk, kinderen opvoeden, zorgen voor familie en bekenden, sporten, leuke dingen doen. Velen redden zich prima. Anderen hebben er wat hulp bij nodig. Voor wie vragen heeft of hulp kan gebruiken is er het CMD aan de Europalaan 2.

Het CMD vormt de integrale toegangsdeur tot de hulpverlening in Son en Breugel. U kunt daar terecht voor alle vragen die u heeft op het gebied van wonen, werk, welzijn en zorg. Binnen het cmd werkt een integraal team dat voortdurend de samenwerking zoekt in het belang van de cliënten.

Het kernteam van het CMD vormt de spil van de organisatie. Zij bespreekt de binnenkomende vragen, bepaalt het zorgaanbod en wijst een casusverantwoordelijke aan.
In het CMD zitten organisaties uit zowel de 0e (welzijn) als 1e lijn (kortdurende hulp). Hierdoor kan opgeschaald worden mocht de ondersteunende hulp vanuit het eigen netwerk en de welzijnsorganisaties onvoldoende zijn. De organisaties in het kernteam zijn Zuidzorg, GGD, GGzE, LEVgroep, Lumens, MEE en WSD-groep.

Voor andere hulpvragen zoekt het kernteam de samenwerking met de ketenpartners Woonstichting ‘thuis, Archipel, Buurtzorg, Lunetzorg, SWZ Zonhove en andere samenwerkingspartners.

CMD

CMD

Kernteam

Partners

CMD Europalaan 2 5691 EN Son en Breugel Telefoonnummer: 0499 – 491 470 E-mail: cmd@sonenbreugel.nl