Home

Heerlijk genieten over alle grenzen heen! En dat in ons eigen dorp! Op ZONDAG 29 SEPTEMBER 2019, VAN 13.00 TOT 17.00 UUR is het weer zover: het International Foodfestival. Dus: Save the date!

Tientallen mensen uit allerlei buitenlanden presenteren die middag voor de derde keer hun overheerlijke gerechten. Naast eten draait het vooral ook om kennismaken en praten met elkaar.

Twee jaar geleden presenteerden maar liefst 25 koks hun gerechten en bezochten zo'n 1300 mensen het festival. Een waanzinnig succes dus. Vorig jaar zat het flink tegen met het weer en moest het festival binnen worden gehouden. Toch waren er meer dan 1000 bezoekers, 25 kookunits en 19 nationaliteiten. Op het tabblad Wat geweest is… van deze site kunt u alvast een voorproefje nemen.

Verder maakt u op deze website nader kennis met ons en u leest wat wij onder Grenzeloos Genieten verstaan. Ook krijgt u in woord en beeld een grenzeloos inzicht in het jaarlijks terugkerende International Food Festival. Bovendien ziet u wie onze sponsoren zijn en kunt u zich via het tabblad Contact zelf aanmelden als sponsor en/of vrijwilliger.