Terug

Bericht

Kerstpakketten actie 2023 is weer gestart

Ook dit jaar gaat de kerstpakketten actie weer van start. De kerstpakketten zijn voor mensen in de gemeente Son en Breugel die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Vanaf maandag 11 december kunt u uw kerstpakket of losse producten schenken voor deze actie. Denk daarbij aan koffie, thee, vruchten op sap, ragout, soep, bonbons of iets lekkers voor de kinderen. Doneer dat wat u zélf ook graag in een pakket zou vinden.

Let wel op de uiterste houdbaarheidsdatum. Producten die over de datum zijn worden niet in de pakketten geplaatst evenals producten die geassocieerd worden met sinterklaas of producten die alcohol bevatten. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin.

 

Maar u kunt ook een financiële gift geven zodat er extra producten gekocht kunnen worden  om de pakketten aan te vullen.

Vanaf maandag 11 december tot en met 21 december kunt u uw pakketten of financiële gift afgeven in de Protestanse kerk aan de Zandstraat in Son.  Openingstijden van 11 tot en met 16 december van 10 tot 12 uur, van 18 tot en met 20 december van 09.30 tot 16.00 uur en 21 december van 09.30 tot 12.00 uur.

U kunt ook uw gift storten op de bankrekening van Stichting kerstpakketten actie Son en Breugel o.v.v. Bijdrage kerstpakkettenactie: NL80 RABO 0198 6344 39

Voor informatie kunt u ook terecht op de website: www.kerstpakkettenactiesonenbreugel.nl en op de facebookpagina: Kerstpakkettenactie Son en Breugel.

Hartelijk dank namens de Stichting Kerstpakkettenactie Son