• ‘WandelFit’: samen wandelen

  do 23-5  ‘WandelFit’: samen wandelen

 • Themaochtend ‘Teken en de ziekte van Lyme’

  vr 24-5  Themaochtend ‘Teken en de ziekte van Lyme’

 • Koffieochtend in De Boerderij

  vr 24-5  Koffieochtend in De Boerderij

 • PVGE: Optreden troubadour Robert

  zo 26-5  PVGE: Optreden troubadour Robert

 • Beweeggroep ‘Veerkracht’

  ma 27-5  Beweeggroep ‘Veerkracht’

 • Dementheek in bibliotheek

  di 28-5  Dementheek in bibliotheek

 • Kienen in Berkenstaete

  di 28-5  Kienen in Berkenstaete

Rubrieken

Nieuws

Terug

Bericht: Jeroen Harbers Nieuwe voorzitter werkgroep Wonen

Nieuwe voorzitter werkgroep Wonen: Jeroen Harbers
Na mijn pensionering werd ik in 2017 door Son en Breugel Verbindt gevraagd om deel te nemen aan het opstellen van een enquête over de woonwensen van senioren, samen met leden van de SeniorenRaad. Dat ik hiervoor werd gevraagd had alles te maken met mijn ervaring, opgedaan tijdens mijn werkzame leven binnen een woningcorporatie, waar ik met het beheer en de ontwikkeling van vastgoed in alle facetten te maken heb gehad. Ook vanuit de corporaties wordt geregeld onderzoek gedaan naar de woonwensen van de diverse doelgroepen om tot de juiste investeringen te kunnen komen.
Het mooie van het verrichte onderzoek vind ik dat hiermee heel concrete aanbevelingen konden worden gedaan aan de gemeente. Zeker met de sterk toenemende vergrijzing van ons dorp, is het van groot belang dat met de woonwensen van ouderen goed rekening gehouden wordt.
Door de werkzaamheden aan de enquête heb ik diverse leden van de SeniorenRaad leren kennen en ben ik op enig moment benaderd om deel te gaan nemen aan de werkgroep Wonen. Nadat Kees van der Meijden had aangegeven te willen stoppen met zijn voorzitterschap, werd ik gevraagd om hem op te volgen. Omdat ik mij graag ook inzet op dit voor mij bekende beleidsterrein binnen ons mooie dorp, heb ik hierop positief gereageerd.
Ruim 35 jaar ben ik woonachtig in Son en Breugel, waar mijn vrouw en ik nog lang hopen te blijven wonen.
|


Jeroen Harbers Nieuwe voorzitter werkgroep Wonen