Duurzaam Renoveren

Duurzaam renoveren

Duurzaam renoveren is een breed begrip, maar we gaan het hier voor jou handen en voeten geven. Want een betere wereld en ‘goede dingen doen' voor het milieu is natuurlijk mooi maar als de kosten van het renoveren en je woonlasten er ook nog eens lager van worden dan is dat natuurlijk nog mooier! Dat laten we je zien want je kunt inmiddels best kiezen om het milieu te sparen en je bankrekening.

Infographic

In de onderstaande infographic zie je de maatregelen die je kunt overwegen. De ene maatregel is wat meer ingeburgerd dan de andere maar allen besparen ze op de maandelijkse lasten.

 

Renoveren in plaats van nieuwbouw

Omdat je hier op Verbouwkosten zit nemen we aan dat je niet nieuw gaat bouwen. Dat is vaak al de grootste winst voor het milieu. Door te gaan hergebruiken (wat je feitelijk doet) en niet heel je huis te slopen en opnieuw te bouwen bespaar je veel CO2. Door bestaande gebouwen te renoveren, komen er meer woningen (en kantoren) van goede kwaliteit en comfort die goed zijn voor ons en het milieu. Het is gewoon goedkoper en minder schadelijk voor het milieu dan sloop- en nieuwbouw.

Voor meer informatie of voorlichting kunt u een mail sturen naar: info@sonenbreugelverbindt.nl