Organisaties en Diensten

Terug

Organisatie: Hockeyclub HTC Son

Welkom bij hockeyvereniging HTC Son.

Hockeyvereniging HTC Son dateert van 1963. De vereniging wordt echter steeds jonger. Want mede door het drie pijlerbeleid Jeugd, Prestatie en Gezelligheid zien we een sterke groei van de jeugd. Begin 2005 heeft onze vereniging haar 500e lid mogen verwelkomen, uiteraard een jeugdlid. "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" is een gezegde dat onze hockeyvereniging dus hoog in het vaandel heeft staan.

Maar het draait niet alleen om de jeugd. Gezelligheid is een belangrijke tweede pijler. Qua gezelligheid is er voor elk wat wils. Zo zijn er elk jaar feesten voor zowel de jeugd als de senioren. Ook worden er diverse toernooien georganiseerd. Hiervan is het familietoernooi voor jong en oud al jarenlang een begrip. En elk nieuw jaar wordt ingeluid met een geanimeerde nieuwjaarsreceptie, die druk wordt bezocht. Bij de senioren wordt er naar gestreefd om alle teams gelijktijdig thuis te laten spelen. Hierdoor is ons clubhuis tijdens de thuisweekenden zondags bomvol, wat de gezelligheid zeer ten goede komt.

Prestatie is onze derde pijler. Ons uitgangspunt bij de jeugd is dat zowel de getalenteerde als minder getalenteerde teams op een zo hoog mogelijk niveau moeten kunnen hockeyen, omdat wij denken dat sportieve prestaties en hockeyplezier hand in hand gaan. Om dit te bereiken wordt onder meer hard gewerkt aan het verder verhogen van het niveau van de trainingen en de trainersstaf.

Op sportief gebied zijn we geen topclub, maar zeker bij de jeugd spreken we op sportief gebied een verstaanbaar woordje mee. We zijn een belangrijke vertegenwoordiger in Son en Breugel, zowel in aantal leden als in prestaties. Onze jeugdopleiding en onze prachtige en veilige accommodatie worden gewaardeerd binnen de gemeente en door collega-verenigingen tot in de verre omtrek. Dat willen we graag zo houden en uitbreiden waar dat kan, maar zonder ons te overtillen.

Om alles in goede banen te leiden, moet zeer veel werk worden verricht. Naast een actief bestuur is dan ook een breed kader van vrijwilligers nodig. Daarom willen wij jou vragen je aan te melden voor een vrijwilligerstaak (zie aanmeldingsformulier).

Daarnaast is communicatie uiterst belangrijk. Naast ons digitale clubblad, de e-Klakson, en de website www.htcson.nl worden onze leden en betrokken doorlopende geïnformeerd over activiteiten en evenementen. Dit geeft een goed overzicht en inzicht in de organisatie en werkwijze van onze vereniging.

Hockeyvereniging HTC Son is een vereniging, waar jong en oud zich thuis moeten voelen.

Het bestuur van onze vereniging heet je hartelijk welkom als nieuw lid en hoopt dat je je bij ons inderdaad snel thuis zult voelen.
Vestiging 5691 AA, Son en Breugel
Website http://www.htcson.nl
Sociale media FaceBook   
Hockeyclub HTC Son