Organisaties en Diensten

Terug

Organisatie: Kado & Zo

Kado & Zo is een winkel met atelier. De winkel, gevestigd in het centrum van Son is een onderdeel van de Dagbesteding van Stichting SWZ, locatie Zonhove.

Kado & Zo is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u en op zaterdag van 10u tot 16.30u.

Kado & Zo biedt een werkplek aan cliënten van locatie Zonhove en aan externe cliënten die plezier beleven aan het verkopen en maken van producten in een veilige en uitdagende sfeer. We bieden een unieke werkplek voor cliënten midden in de maatschappij!

U kunt bij ons terecht voor een zeer gevarieerd aanbod van decoratie- en kado-artikelen, houten speelgoed, kaarsen, houten voeder- en vogelhuisjes, keramiek, producten van Tinks en een groot aanbod wenskaarten.

Alle producten die we verkopen hebben één ding gemeen. Ze zijn gemaakt door cliënten met een beperking. Het grootste gedeelte van deze producten wordt gemaakt in Activiteitencentrum De Schalm en de kaarsenmakerij, beide gevestigd op het terrein van Zonhove in Son en Breugel, verder verkopen wij ook producten gemaakt door cliënten van AC Eindhoven en Tinks (allen onderdeel van Stichting SWZ).

Loop eens binnen voor een bijzonder cadeau van Kado & Zo.
Vestiging Raadhuisplein 2, 5691 AM, Son
Postadres Raadhuisplein 2, 5691 AM, Son
Contact 0499-496871   kadoenzo@swzzorg.nl
Sociale media FaceBook   
Kado & Zo