Organisaties en Diensten

Organisatie: Archipel Thuis

Thuiszorg van Archipel, zorg om thuis te blijven

Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Met de goede thuiszorg van Archipel Thuis kan dat.


Wanneer het tijdelijk niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen of als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen, dan biedt de professionele thuiszorg van Archipel Thuis uitkomst. Zo blijft u zelfredzaam in uw eigen omgeving. Archipel Thuis geeft zorg aan huis in Best, Eindhoven, Nuenen, Son & Breugel, Veldhoven, Oerle, Waalre, Aalst en Geldrop.

Archipel Thuis biedt alle vormen van thuiszorg, variƫren van wijkverpleging tot individuele begeleiding, met als uitgangspunt: het leveren van een zinvolle bijdrage aan de kwaliteit van leven. Ook in complexe situaties biedt Archipel Thuis, samen met de behandelaren (bijvoorbeeld fysiotherapeuten, ergotherapeuten of diƫtisten) en specialisten van moederorganisatie Archipel, de juiste zorg op maat. We bieden u zorg naar uw wensen en behoeften, zodat u zo lang en zelfstandig mogelijk in uw eigen huis kunt blijven. Samen met u kijken we welke hulp u nodig heeft en maken we duidelijke afspraken. We houden daarbij rekening met hoe u uw leven leidt, uw gewoontes en wensen. We werken met medewerkers die de verantwoordelijkheid krijgen en nemen om samen met u te bepalen hoe de zorg die u nodig heeft binnen uw leven past.
Vestiging de Bontstraat 71, 5691SV, Son
Contact 0800-0717   info@archipelthuis.nl
Website http://www.archipelthuis.nl
Sociale media FaceBook    Twitter
Archipel Thuis