Terug

Activiteit

Steunouders in Son en Breugel gezocht

LEVgroep Son en Breugel zoekt tante Teuntjevoor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Tante Teuntjegezocht! LEVgroep Son en Breugel is op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor kinderen en hun ouders. Soms heeft een gezin weinig contacten, zoekt een alleenstaande moeder een rustpunt in de week, loopt het thuis even niet zo goed, heeft een kind meer structuur nodig dan is het fijn als er helpende handen zijn die een steuntje in de rug bieden.
Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij die nodig heeft, voor die gezinnen zoeken we tante Teuntjes. Soms worstelen gezinnen met een scheiding, een ziekte, psychische problemen of overbelasting om welke reden dan ook. Om inzet van zwaardere zorg te voorkomen kan een steunouder helpen. Een kind draait dan één of twee dagdelen in de week mee in het gezin of huishouden van de steunouder. Zo krijgen ouders de ruimte om bij te komen.

Interesse of meer informatie? Marieke Schoenmakers van LEV Son en Breugel is coördinator van Steunouder in Son en Breugel.
Via marieke.schoenmakers@levgroep.nl of 06-10853842 kan er contact opgenomen worden.
Voor wie
Iedereen
Plaats
Son en Breugel
Aanvang
di 16-7-24 11:00
Duur
1 uur