Hoe werkt het?

Op dit platform kan iedereen terecht voor informatie over onderwerpen die geselecteerd zijn voor en door de bewoners van Son en Breugel. De selectie is tot stand gekomen op basis van gebruik en ervaringen van gebruikers met het oude platform dat van 2014 tot 2021 online is geweest.

Om de informatie overzichtelijk aan te bieden bieden we op de homepagina en vervolgpagina's rubrieken aan waarbinnen we de onderwerpen in rubrieken hebben gerangschikt. Hier kunt u vrijuit in bladeren om rond te kijken op het platform. Veel rubrieken hebben een eigen overzicht van nieuws of activiteiten.

Bent u op zoek naar specifieke informatie, dan kunt u gebruik maken van de zoekfunctionaliteit in het navigatieblok bovenaan. U treft er ook de noodcontactkaart met belangrijke telefoonnummers aan. Het navigatieblok is ook de ingang naar de overzichten van alle nieuws, alle activiteiten en de dorpsgids met de gegevens van organisaties en diensten die binnen Son en Breugel worden aangeboden.

Integraal onderdeel van dit platform is De Kaart van Son en Breugel. De informatie die hier te vinden is kan zowel worden gevonden op het platform als via het eingen internetadres van De Kaart: dekaart.net.

Mist u informatie over bepaalde onderwerpen die u belangrijk vindt, neem dan contact met ons op.

Actief meedoen?

Dit platform is er niet alleen om te lezen. U kunt hier ook actief meedoen aan de online Son en Breugel Verbindt community met meer van 3.000 deelnemers. Dit kan eenvoudig door uzelf aan te melden en vervolgens in te loggen.

Na inloggen kunt u zelf berichten en activiteiten plaatsen, reageren op berichten van anderen of uzelf aanmelden voor activiteiten. U kunt zelf een groep starten, daar mensen voor uitnodigen of deelnemen aan de groepen van anderen. U bepaalt met andere deelnemers, bijvoorbeeld uw buurtbekenden of straatgenoten wat u met zo'n groep doet.

Hoe u zich kunt aanmelden en welke mogelijkheden dit platform verder biedt kunt u vinden onder de Help-knop. U treft er onder andere de antwoorden aan op de meest gestelde vragen.

Een app-versie voor snelle toegang

Om de belangrijkste informatie voor mobiele gebruikers optimaal toegankelijk te maken is er een app-versie die snel toegang biedt tot alle nieuws en activiteiten, de noodcontactkaart en de overzichten van whatsappgroepen, geadopteerde straten en aed-plekken in Son en Breugel. Hoe u deze app op uw mobiele telefoon of tablet/iPad installeert, kunt u lezen onder de knop App installeren.