Terug

Activiteit: Vestzaktheater - Harrie Sacksioni - Smokey Strings

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni speelt de succesreprise van zijn soloprogramma SMOKY STRINGS. De tournee van het afgelopen seizoen was zo succesvol, dat moest een vervolg krijgen!

In dit soloprogramma maakt Harry Sacksioni een verrassende keuze uit zijn inmiddels enorme oeuvre. Op vijf verschillende gitaren speelt hij composities die schuren tegen de (fingerstyle) blues, die een groot funky gehalte hebben of op een andere manier de snaren van zijn gitaren doen smeulen.

Electrische, akoestische of 12-snarige gitaar: alles komt voorbij! Omdat zijn inspiratie om te schrijven nooit lijkt te stoppen zullen ook zijn nieuwste composities onderdeel uitmaken van dit programma. Sacksioni’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van zijn optredens een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en onlangs voor het 10de jaar(!) op rij uitgeroepen tot de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux!
Voor wie Iedereen
Plaats Kerkstraat 2, 5691AK, Son en Breugel
Aanvang za 19-3-22 20:15
Duur 2 uur
Toegang € 16,00
Organisatie Vestzaktheater
Contact info@vestzaktheaterson.nl
Website http://www.vestzaktheaterson.nl


Vestzaktheater - Harrie Sacksioni - Smokey Strings