Terug

Activiteit: AvondWandelVierDaagse

De 22e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel (editie 2019 ), het inmiddels grootschalige sportieve-dorps-school-familiefestijn, is op de 1e dinsdag van juni. Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni gaan de circa duizend deelnemers, jong en oud, individueel of in een (grote) groep, op pad om sportief te genieten van de routes en de Brabantse gezelligheid

U kunt zich op de volgende dagen inschrijven bij JC Oase aan de Dommelstraat 10 in Son:

Zaterdag 1 juni van 12.00 uur tot 14.00 uur en
maandag 3 juni van 19.00 uur tot 21:00 uur.

Deelname aan dit evenement kost maar € 3,- per persoon bij inschrijving vooraf! Schrijft u zich op de eerste loopdag in dan kost het € 4,-. Iedereen die meeloopt – dus ook de begeleiders – moet er wel voor zorgen daadwerkelijk ingeschreven te staan bij de organisatie, zodat er onderweg voor iedereen een hapje en een drankje beschikbaar is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene.
Per inschrijving (van één of meerdere personen) krijgt u één startnummer. Met dit startnummer kunt u dagelijks uw stempelkaart en routebeschrijving ophalen. Ook groepen vanaf 12 personen worden ingeschreven onder één startnummer. Zorgt u dat u bij het inschrijven naam en telefoonnummer van de contactpersoon van de inschrijving heeft en weet hoeveel volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar de inschrijving betreft. Wijzigingen in de inschrijving tijdens de AW4D dient u bij de inschrijf- of uitgiftebalie te bespreken.
De stempelkaarten dienen elke dag na het lopen ingeleverd te worden, en op vrijdag krijgt u hiermee uw welverdiende medaille(s).
http://www.jc-oase.nl/aw4d/
Voor wie Iedereen
Plaats Kerkplein, Son
Aanvang do 6-6-19 18:30
Duur 2 uur
Toegang gratis
Organisatie OASE
Website http://www.jc-oase.nl/aw4d/


AvondWandelVierDaagse