Terug

Activiteit: Kerstconcert Harmonie PHEV "De Kerstherberg"

Na de geweldige Reis om de wereld in 80 dagen in december 2018 en het prachtig Bevrijdingsconcert eerder deze maand, maakt de Harmonie zich op voor een nieuwe reeks voorstellingen “De Kerstherberg”, die iedereen al helemaal in de sfeer van kerst brengt. Op een bijzondere muzikale manier nemen we ons publiek een avond mee in het Kerstverhaal.

De opbrengsten van deze benefietconcerten gaan naar de dagbesteding van Archipel Zorggroep, locatie Berkenstaete. Zij kunnen onze, en ieders steun goed gebruiken voor de bewoners.

Het concert voeren we uit in Berkenstaete op zaterdag 14 december om 19.30 uur. De toegang is vrij voor bewoners. De kaartverkoop voor belangstellenden à 5,- per zitplaats start op 3 oktober. Aangezien de capaciteit van Berkenstaete beperkt is, voeren we op donderdag 12 december om 20.00 uur een extra voorstelling uit in het Vestzaktheater in Son. Hiervoor zijn vanaf 18 oktober kaarten te koop à € 5,- per zitplaats.

De kaarten zijn te bestellen via kaartverkoop@phev.nl, of te koop bij de verkoopadressen in ons dorp: schoenmakerij Albert Boudewijns, of tijdens openingstijden bij de receptie van Berkenstaete. Meer info is te vinden op www.phev.nl.

Wil je het concert De Kerstherberg gratis beleven? Dat kan met deze aanbieding: Als je uiterlijk 12 december Vriend van de Harmonie wordt, ben je gratis welkom met maximaal 2 personen voor de voorstelling op donderdag 12 december in het Vestzaktheater. Daarnaast geniet je van vele voordelen zoals het jaarlijkse Grand-Merci concert exclusief voor de Vrienden.
Aanmelden als Vriend van de Harmonie kan via Rinus Verhagen: macverhagen@kpnmail.nl, of telefonisch: 0499 – 476759. Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding, kunt u dit voor 18 oktober bevestigen per mail: kaartverkoop@phev.nl onder vermelding van uw naam, het aantal kaarten (maximaal 2) en de toevoeging “Kerstherberg Vriend van de Harmonie”. Dan zorgen wij dat bij binnenkomst op donderdagavond 12 december de kaarten voor u klaarliggen.
Voor wie Iedereen
Plaats Vestzaktheater, 5691 AK, Son en Breugel
Aanvang do 12-12-19 20:00
Duur 1:30 uur
Toegang € 5,00
Aanmeldingen 0 van 190
Organisatie Harmonie PHEV
Contact 06-50845982   communicatie@phev.nl
Website http://www.phev.nl
Sociale media Facebook
» Bijlage: 190929 Harmonie PHEV De Kerstherberg Flyer.png


Kerstconcert Harmonie PHEV


Aanmelden is gesloten.