Terug

Bericht

Kerkdiensten w14 Sint Genoveva-kerk, Son en Breugel, week 14

Zondag 7 april 09.30 uur:
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor Intenties: Ad Versantvoort, Miny vd Ven-Winkelman, Nelly Vlemmix-Versantvoort, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Peter Verstappen.

11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor Intenties: Frits en Doortje Maas-de Bijl, Mariet Verhagen

Zondag 14 april,
Palmzondag 09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor Intenties: Ietje van Dinther-Raeven, Adèle Schneiders-Commandeur, Bets van Maasakkers-van der Pas, ouders Thoonen-Royackers en zoon Bart en Betsie en Marian, Han Verhagen, Piet Swinkels.

11.00 uur: Eucharistieviering, familieviering Na de beide Eucharistievieringen verkopen onze Eerste Communicanten zelfgemaakte paasspulletjes, koekjes en paastakken. De opbrengst is bestemd voor een school in Kenia voor kinderen met een visuele beperking. Intenties: Leo Achterbergh, Henk Eekhout, Piet van de Laar (1e jaargetijde), Paul Brand, Jos Driessen, Els Swinkels-Swinkels, Jeanne Stroucken-van Nuland, Riky van den Hurk-van de Kerkhof.

Overige kerkdiensten Son en Breugel

Woensdag 3 april 18.00 uur:
Sobermaaltijd in het kader van de oecumenische activiteiten in de 40-dagentijd. Kerk van de Eenheid in Christus, Zandstraat 26, Son. Opgeven bij Cora Rothuizen crothuizenweijers@gmail.com of 06-18894783.

Zaterdag 6 april 16.30 uur:
Woord- en communieviering in Berkenstaete

Woensdag 10 april 17.00 uur:
Stiltewandeling in het kader van de oecumenische activiteiten in de 40- dagentijd. Vertrek vanuit de Kerk van de Eenheid in Christus, Zandstraat 26, Son. Wandeling in stilte met onderweg enkele bezinningsmomenten. Na afloop van de wandeling is er soep en brood in de kerk.

Zaterdag 13 april 16.30 uur:
Eucharistieviering in Berkenstaete