Terug

Bericht

Nieuwe lokale Facebookgroep

Het is zover!

Sinds vorige week kan ik bekendmaken dat ik ben gestart met een "lokale"  facebookgroep:

-Busy Misses-

Een groep voor drukke ondernemende vrouwen die verlangen naar meer rust en overzicht. Hier kunnen vrouwen bij elkaar terecht voor tips en ondersteuning, maar ook als je alleen je hart wil luchten of lekker wil meelezen.

Deze groep ben ik gestart omdat het mijn missie is om Busy Misses te helpen naar meer rust en overzicht en ik hoop met deze groep daar een steentje aan te kunnen bijdragen.

Een paar jaar geleden liep het bij mij de spuigaten uit. Ik was zo druk met van alles en nog wat dat ik op mijn vrije dag niet eens de tijd nam om even rustig een kopje thee te drinken. Ik moest zo veel van mezelf dat ik al gestrest was voordat de dag goed en wel begonnen was. Voor mijn gevoel had ik constant tijd te kort. En daar was ik helemaal klaar mee.

Ik ben toen dingen drastisch anders gaan doen en heb daardoor meer rust gevonden. En die rust gun ik jou ook.

In de Facebookgroep kunnen we elkaar tips geven en inspiratie brengen zodat jij ook de shift kan maken naar een overzichtelijker leven en meer rust in je hoofd.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je lid worden van deze gezellige groep door onderstaande url te gebruiken of te zoeken naar Busy Misses.

» Meer informatie..