Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

lezing Automaatje bij koffie ochtend Seniorenraad
Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, Breugel, week 9
Verkiezingsdebat Dorpsbelang - Groenlinks
Duurzaamheid: lezing GripOpEnergie
Eerste nieuwe WhatsApp Buurtalarm borden zijn geplaatst
Jeugdgemeenteraad vraagt aandacht voor overlast hondenpoep
’thuis viert haar 5e verjaardag en kijkt vooruit
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  
Andere recente informatie..
NL Doet !

Het is bijna zover. NL Doet, de landelijke actiedagen die in het teken staan van vrijwilligerswerk, vinden plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart a.s. 
NL Doet wordt jaarlijks georganiseerd door het Oranjefonds in maart. Op die dagen gaan heel veel Nederlanders aan de slag als vrijwilliger bij één van de vele maatschappelijke organisaties in ons land. Voor die organisaties is dit een kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en klussen uit te voeren waar extra menskracht voor nodig is. 
Het Vrijwilligerssteunpunt nodigt iedereen in Son & Breugel van harte uit om mee te doen en een dagje de handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger. Op de website van NL Doet (www.nldoet.nl) kunt u zien welke klussen er op 9 en 10 maart in uw woonplaats zijn, bijvoorbeeld bij scouting Dutmella, Jongerencentrum Oase of Archipel Berkenstaete. Kijk snel waar u aan de slag kunt!
Voor meer informatie over mogelijkheden tijdens NL Doet, kunt u ook contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt via het CMD, tel. 0499-491470, of u kunt een mail sturen naar: vrijwilligerssteunpunt@levgroep.nl.
ijdens de 'Nationale Vrijwilligersdag' - jaarlijks op 7 december - worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Gemeentes en organisaties zetten hun vrijwilligers in het zonnetje door ze te huldigen of te onderscheiden.
In de studio van Radio S&B vond op woensdag 21 februari het eerste verkiezingsdebat plaats tussen Eef van Turnhout van Dorpbelang en Joris van Dam van PVDA/Groen links
Bedoeld voor inwoners in gebied