Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, week 4
Eerste video SonenBreugel-TV
Gemeenteberichten week 3
Extra publieke laadpunten in Son en Breugel
Samenwerking zorgt voor voorzichtig begin van lokale tv-zender in Son en Breugel
Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, week 3
Gemeenteberichten week 2
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Andere recente informatie..
DOE MEE met ons HappyGentiaan collectief en verduurzaam uw woning met HR ++ Isolatieglas! Vervang al uw oude enkel- en dubbel glas(Thermopane) en bespaar 10-20% warmte verlies via glas en ervaar tot 17 graden extra comfort !

HOE MEE DOEN? Mail uw naam, adres en telefoon nummer naar 
en u wordt gebeld voor een afspraak ! Vraag voor 31 december 2020 een collectieve HR++ isolatieglas offerte aan met 15% Happy Gentiaan korting!

Caspar Eras, Buurtverbinder en Energieadviseur of bel 0631992262 voor info!
Love is wonderful! was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. Kaatje, wat is love?vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: Wonderful. Kaat, wat is love?vroeg ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: Gelulen begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefdedaar zal ze geen obesitas van krijgen.

Karin verwelkomt je in een warm bad van liefde maar niet schrikken als ze je af en toe kopje onderduwt in de zeven hoofdzonden, das lief bedoeld.

Karin wordt meer dan bijgestaan door: collega Marjolein Heesters.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de voorstelling om 19.00 en 21.00 gespeeld worden. Dit i.v.m. de kleinere zaalcapaciteit. Je krijgt hierover van ons nog een bericht.
Apps en toepassingen dementie
H. Missen: 

zondag 10.00 uur
zondag 12.30 uur