Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Kerknieuwsbrief # 37
Nieuwsbrief SonenBreugelVerbindt September 2017
Kandidaten gezocht voor vrijwilligerspenning
Dementievriendelijk Son en Breugel
Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, Breugel, week 39
Kerkdiensten Sint Petrus’ Banden, Son week 39
Nieuwe ledverlichting Sonniuspark
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  
Andere recente informatie..
De SeniorenRaad zoekt een dame of heer die de taken van de gastvrouwen en gastheren van een van de wekelijkse koffieochtenden kan coördineren. Als u voor die functie belangstelling heeft, zou de voorzitter van de werkgroep Welzijn en Zorg, Els Voogt, graag contact met u willen hebben. U kunt haar bereiken via telefoon: 06- 57 18 45 05 of via e-mail: e.voogt7@upcmail.nl
Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers, wie kent ze niet? Ook in het zesde theaterseizoen van ‘Back to the Country’ staat de nostalgie centraal. De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne, nemen u mee naar de jaren ’50, ’60 en ’70, toen country en rock & roll de hitparade nog domineerden.

‘Back to the Country’ brengt u terug naar de tijd van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en The Everly Brothers.

In ‘Back To The Country’ passeren bijna 35 songs de revue. Hits die u allemaal nog kunt meezingen. Bij een aantal krijgt u gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van anekdotes passend bij het liedje, de artiest of de componist; alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze. ‘Back To The Country’ is een doordacht concept dat nu al zes seizoenen lang volle zalen trekt.

In ‘Back To The Country’ passeren bijna 35 songs de revue. Na de reguliere show in de theaterzaal, wordt als bonus nog een half uur durend extra optreden in de foyer gegeven. Dat wordt gegarandeerd een groot feest. Wedden dat ook u dan uit volle borst zult meezingen?

Ga mee terug in de tijd. Geniet van de hits van weleer. Geniet van ‘Back to the Country’.
Nederland blijft vergrijzen
Gaat voorzien in de behoefte voor werkzoekende inwoners van 17 t/m 67 jaar
Mijn coaching en training staan in het teken van “Balans in je leven, bewust (jezelf) zijn”. Het is het begeleiden van jou naar evenwicht, naar je goed voelen in de kracht van wie jij bent als mens. Het is het uitzetten van de automatische piloot, bewust omgaan met en waar nodig werken aan jezelf met als doel jezelf te zijn en effectief gebruik te maken van je mogelijkheden; met eigenwaarde en zelfvertrouwen, gebruik makend van de talenten die je hebt.