Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, Son en Breugel, week 49
Gemeenteberichten week 48
Vervolg van Zwoele Senioren Zomer
Doe mee met de postcoderoos voor zonnepanelen van Son-Energie
Gemeenteberichten week 47
Gemeenteraad presenteert visie op CMD
Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, Son en Breugel, week 47
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Andere recente informatie..
Er is binnen de werkgroep Communicatie van de Seniorenraad dringend behoefte aan versterking ter aanvulling van het bestaande team van vrijwilligers.
De Seniorenraad bestaat uit verschillende werkgroepen en zet zich al twaalf jaar in voor alle ouderen (55+) in onze gemeente, op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Wie zoeken wij?
iemand die het plezierig vindt in teamverband te werken en met ons meedenkt over alle PR-activiteiten
iemand die goed om kan gaan met een computer (met name mail en Word)
iemand die het leuk vindt om vergaderingen voor te bereiden, bij te wonen en (eventueel) te notuleren (9x per jaar)
iemand die een helpend handje kan bieden bij de organisatie van themamiddagen (o.a. flyers maken, posters laten afdrukken en verspreiden)
affiniteit met senioren is een pre
de vacature is voor de Seniorenraad maar kan zeer zeker óók door een jong(er) iemand worden ingevuld

De werkzaamheden zullen, verschillend per week, enige tijd van je in beslag nemen. Indien je een echte regelneef/tante bent, valt dit erg mee. De vergaderingen duren 1 à 2 uur en vinden 9 tot 10x per jaar plaats. Verder verloopt de communicatie veelal via de mail en kun je dus vaak vanuit huis werken.

De werkgroep Communicatie informeert de inwoners via de plaatselijke pers (o.a. De MooiSonenBreugelKrant) met o.a. de maandelijkse seniorenpagina, de wekelijkse senioreninfo en op de Mooi op Leeftijd pagina. Onze folders liggen ter inzage o.a. bij het CMD, gemeentehuis en de bibliotheek. Ook via de eigen website (www.seniorenraadsonenbreugel.nl) wordt u geïnformeerd over actuele onderwerpen die van belang zijn.

Voelt u zich aangesproken, kunt u contact opnemen met:
Dieter Steinbusch
voorzitter SeniorenRaad
telefoon 0499 842 167
mobiel 06 4896 3450
e-mail voorzitter@seniorenraadsonenbreugel.nl
Love is wonderful! was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. Kaatje, wat is love?vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: Wonderful. Kaat, wat is love?vroeg ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: Gelulen begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefdedaar zal ze geen obesitas van krijgen.

Karin verwelkomt je in een warm bad van liefde maar niet schrikken als ze je af en toe kopje onderduwt in de zeven hoofdzonden, das lief bedoeld.

Karin wordt meer dan bijgestaan door: collega Marjolein Heesters.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de voorstelling om 19.00 en 21.00 gespeeld worden. Dit i.v.m. de kleinere zaalcapaciteit. Je krijgt hierover van ons nog een bericht.
Mijn coaching en training staan in het teken van Balans in je leven, bewust (jezelf) zijn. Het is het begeleiden van jou naar evenwicht, naar je goed voelen in de kracht van wie jij bent als mens. Het is het uitzetten van de automatische piloot, bewust omgaan met en waar nodig werken aan jezelf met als doel jezelf te zijn en effectief gebruik te maken van je mogelijkheden; met eigenwaarde en zelfvertrouwen, gebruik makend van de talenten die je hebt.