Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, week 16
Gemeenteberichten week 15
Video over opschoonacties in Son en Breugel
Nieuwsbrief Sociaal Domein 2021 nr 3
Gemeenteberichten week 14
Al 100 deelnemers aan Adopteer je straat of wijk
Afsluiting van de Bontstraat - 6 t/m 19 april
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Andere recente informatie..
DOE MEE met ons HappyGentiaan collectief en verduurzaam uw woning met HR ++ Isolatieglas! Vervang al uw oude enkel- en dubbel glas(Thermopane) en bespaar 10-20% warmte verlies via glas en ervaar tot 17 graden extra comfort !

HOE MEE DOEN? Mail uw naam, adres en telefoon nummer naar 
en u wordt gebeld voor een afspraak ! Vraag voor 31 december 2020 een collectieve HR++ isolatieglas offerte aan met 15% Happy Gentiaan korting!

Caspar Eras, Buurtverbinder en Energieadviseur of bel 0631992262 voor info!
Ook in het negende theaterseizoen van Back to the Country staat de nostalgie centraal. De band Savannah, met solist Dick van Altena in de gelederen, neemt u mee naar de hoogtijdagen van de country en rock-n-roll. De jaren vijftig, zestig en zeventig, toen mooie liedjes van Johnny Cash, The Mavericks, Buddy Holly, Jim Reeves en vele anderen de hitparade domineerden en hun songs overal uit de speakers schalden.

Ruim dertig nummers passeren de revue in deze twee uur durende muziekreis door de tijd. En dan nog is het feest niet voorbij, want uiteraard vindt na de voorstelling de befaamde Back to the Country-afterparty plaats in de foyer.
Zwerfafval is voor veel inwoners een doorn in het oog. 
Doe mee met onze actie:
Carolien van der Zwaan, Marjan Kuijten