Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, Son en Breugel, week 35
Gratis vlaai voor Burendag
Gemeenteberichten week 34
Gratis vlaai voor burendag
Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk, Son en Breugel, week 34
Petitie - Locatie voor woonproject met intensieve zorg moet er komen!
Gemeenteberichten week 33
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Andere recente informatie..
Het Vestzaktheater is op dit moment op zoek naar verschillende vrijwilligers. We zoeken mensen die een bijdrage willen leveren aan de programmering van het Vestzak, Vrijwilligers die mee zorg willen dragen voor de aankleding van het Vestzak en iemand die het leuk vind om zich te verdiepen in de techniek van het theater
De slavernij is iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en is vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Als je het in Nederland over de slavernij hebt ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook? En dat is dus ook exact waar Steven tijdens zijn voorstelling Van Slaaf tot Meester samen met het publiek achter gaat komen.

Humor is voor Steven de beste manier om de slavernij bespreekbaar te maken. Het wordt tijd dat ook dit onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt in het theater.

O.a. bekend van het tv-programma De Braboneger Verkaast (AVRO-TROS) en op dit moment te zien in Expeditie Robinson (najaar 2018).
De afgelopen weken was het groot in het nieuws: de hittegolf en de gevolgen ervan. Zo ook een artikel op de website van Omroep Brabant over en met mantelzorgers. Lees er méér over in bijgaand artikel.
Wie heeft er zin om tips uit te wisselen rondom het thema moestuin / tuinieren. Misschien kunnen we elkaar voorzien van stekjes uit de (moes)tuin en heb jij net die tip voor de ander zodat de oogst nog beter kan worden. Welkom om je aan te sluiten!
Beheerder Jos van der Wielen.