Nieuws (plaats hier zelf ook jouw berichten!)

Gemeentepagina week 25
Opening muziekschool Music Dock
Gemeentepagina week 24
Nieuwsbrief St. Petrus 'Bandenkerk juni 2019
Themaochtend: ,Weidevogels en Weidevogelbescherming‘
Kadernota, basis voor richtinggevende discussie over de begroting 2020
Enquête afvalinzameling Son en Breugel
Pagina's: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  
Andere recente informatie..
Wij zijn momenteel dringend op zoek naar vrijwilligers als

Gastvrouwen en -heren bij koffieochtenden


De werkgroep Welzijn en Zorg zoekt voor een nader te bepalen tijdstip in  juli 2019 gastvrouwen en –heren voor de begeleiding van de koffieochtend in “de huiskamer” van het Vestzaktheater. Het is een nieuwe start voor de koffie-ochtend in het Centrum. 
Deze koffieochtenden zijn dan iedere week van 10.00 – 12.00 uur op de maandagochtend. Het is een inloopochtend, dus de gasten kunnen zelf bepalen hoe laat ze komen of naar huis gaan. Elkaar ontmoeten is het belangrijkste. Vertellen, luisteren en lachen. 

De gastvrouwen en –heren zorgen voor een goede sfeer en schenken koffie of thee (met een koekje). Zij komen een kwartier eerder om alles gereed te hebben voor de gasten en er wordt naderhand samen opgeruimd. Zij kunnen één of meer keren per maand deze rol vervullen.

Daarnaast heeft de koffieochtend in Braecklant nu al twee vacatures voor gastvrouwen en/of -heren. Deze koffieochtend is iedere week van 10.00-12.00 uur op de woensdagochtend.

Heeft u belangstelling voor een van deze activiteiten? Neem dan contact op met Els Voogt, de voorzitter van de werkgroep Welzijn en Zorg. Zij kan u meer over deze koffie-ochtenden vertellen; telefoon 06 5718 4505; 
e-mail: e.voogt7@upcmail.nl
De SeniorenRaad Son en Breugel, opgericht in 2007, is een organisatie van vrijwilligers uit alle geledingen van de senioren zelf. Zijn doel is het bevorderen van de zelfstandigheid, de maatschappelijke integratie en het welzijn van alle senioren (55+) in ons dorp.
Mantelzorgcafé
Iedere 3e woensdag van de maand
Locatie: tuinkamer Berkenstaete, de Bontstraat 71 Son en Breugel. Tijd: 13.30-15.30
“Wat wil de mantelzorger?”
Onderzoek naar de behoeften van mantelzorgers in Son en Breugel
Wie heeft er zin om tips uit te wisselen rondom het thema moestuin / tuinieren. Misschien kunnen we elkaar voorzien van stekjes uit de (moes)tuin en heb jij net die tip voor de ander zodat de oogst nog beter kan worden. Welkom om je aan te sluiten!
Beheerder Jos van der Wielen.