Het nieuwe jaar is begonnen. Met de start van het kerstweekend, kwam de Kerstpakkettenactie van 2023 tot een einde. We mochten met de hulp van alle vrijwilligers (coördinatoren, inpakkers en bezorgers) weer 134 pakketten inpakken voor de mensen die een steuntje in de rug zo kunnen gebruiken met deze dagen.

Zonder de hulp van alle vrijwilligers, de sponsoren en alle mensen uit Son en Breugel die boodschappen hebben gebracht en geld hebben gegeven, was dat nooit gelukt.

Wij bedanken de Lions en het van Doorne fonds voor hun gulle gift, waardoor wij een extraatje in de vorm van een cadeaubon in de pakketten konden doen. Dankzij Mark Thunnissen konden we alle pakketten voorzien van ragoutbakjes en ragout. De Plus van Marcel en Jeannette Verhoeven heeft de boodschappen bezorgd en ervoor gezorgd dat iedereen die een pakket kreeg ook een kerstbrood ontving. De Etos in Son en Breugel heeft gul gegeven met allerlei verzorgingsproducten en kleine cadeautjes en dankzij de HEMA waren de aangeschafte cadeaubonnen feestelijk ingepakt. Het HOI huis had de actie al vroeg opgepakt, dorpelingen konden daar alvast hun boodschappen inleveren.

Hierdoor is de Kerstpakkettenactie echt een actie van het hele dorp “voor mensen door mensen” gebleken.

Alles wat overgebleven is, hebben wij naar de Voedselbank in Best gebracht

We kijken terug op een succesvolle actie. Tot volgend jaar!!

 

Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel

Berichten